The Plaza Hotel, Njujork

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine01

Central park, Peta avenija, spektakularna umetnost, kulturni procvat, beskrajna kupovina, uživanje u ukusnom jelu i piću, neverovatan noćni život – Njujork. U samom centru dešavanja uzdiže se The Plaza Hotel, koji večno odoleva zubu vremena i definiše sledeću generaciju stila. Kulturna oaza usred užurbane metropole, The Plaza Hotel koji sa svojih pet zvezdica nastavlja tradiciju definisanja luksuza i modernog duha.

Izrezbaren iznutra ovaj hotel podseća na nekadašnje dvorce. Pronalaženjem ravnoteže između prošlosti i beskrajne budućnosti, The Plaza Hotel u Njujorku je prava destinacija za ljubitelje luksuza – neprolazno urbano odmaralište ali novog savremenog duha. Naravno njegova tradicija se i dalje može osetiti u raskošu i veličanstvenosti Beaux Arts dekora. Ovaj legendarni njujorški hotel ima i elegantan Champagne Bar, savršeno stilizovan Rose Club, kao i The Plaza Food Hall nezaobilazan za ljubitelje dobre hrane.

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine04

Ovaj hotel nudi 282 sobe, uključujući i 102 karakteristična luksuzna apartmana. Svet luksuza i elegancije dopunjen je diskretno sa najnovijim tehnologijama. Ovaj hotel je prvi u svetu koji gostima nudi sobni iPad. Sa samo jednim dodirom ekrana gosti mogu naručiti večeru u sobi, rezervistai mesto u restoranu pa čak i proveriti raspored letova i raspoloživa avio mesta.

Gosti mogu uživati u kupovini u ekskluzivnim buticima, posetiti velnes i spa objekte ili otići u teretanu u hotelskom klubu La Palestra.

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine11

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine02

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine03

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine05

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine06

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine07

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine09

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine10

Plaza-Hotel-wonderlust-wuwu-magazine12

Hotel Plaza Athenee