Palais Namaskar, Marakeš, Maroko

Palais Namaskar je luksuzni hotel i Spa u Marakešu. Živopisno mesto , koje se prostire celom dužinom balijski inspirisanih, mirsnih vrtova, na preko 40.000 kvadratnih metara. Izuzetne arhitekture sa kaskadnim vodopadima i jezerima, ovaj hotel nudi arhitekturu inspirisanu Feng Šui stilom sa delikatnim dodirima mavarskog i andaluzijskog stila. Hotel nudi idilični spoj orijentalne arhitekture i savremenih dostignuća.

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 01

Palais Namaskar je deo vašeg životnog stila. Inspiracija za hotela bila je konceptualizacija magičnog mesta koje je kao stvoreno za život, te podeliti takvo mesto sa ljudima koji žele nešto jedinstveno što će ih isključiti iz svakodnevnice, a pri tom odisati luksuzom.

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 02

Ovaj luksuzni objekat poseduje 41 unikatno dizajniranu vilu i apartmane , uključujući i niz palata kao što su Bzen palata, Planinska palata i Vodena palata, kao i poseban izbor gastronomskih doživljaja u svoja dva restorana i lounge baru.

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 03

Palais Namaskar poseduje i banju svetske klase koja nudi gostima pročisćavanje, energiju i ravnotežu, kao i savršeno opremljenu teretanu i mnoštvo objekata za relaksaciju. Ukratko, Palais Namaskar je jedinstvena mešavina orijentalistike i evropske etike.

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 04

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 05

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 06

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 07

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 08

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 09

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 10

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 11

namaskar-marakes-wonderlust-wuwu-magazine 12