ONE & ONLY ROYAL MIRAGE, DUBAI, UAE

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-01

Između večne pustinje i kosmopolitskog šarma obale, uzdižu se veličanstvene palme koje se ogledaju u svežoj vodi jedne velelpne oaze. Ovo je One & Only Royal Mirage u Dubaiju, moderan hotel sa etno lukovima, kupolama, kulama i dvorištem. U ovom gradu poznatom po svojim rastućim soliterima i hiper modernim građevinama, One & Only Royal Mirage podseća nas na romansu Stare Arabije , sa svojim nepreglednim bujnim zelenim travnjacims i besprekornim cvetnim alejama, smeštenim tik duž peščane morske obale.

Sa hipnotišućim sjajem, ovaj hotel nudi tri različita okruženja, nudeći izuzetan izbor smeštaja: Palatu, Arapski deo i SPA rezidenciju.

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-02

Palata dominira svojim kraljevskim prisustvom, celom dužinom obale. Ona je mirno utočište za odmor i relaksaciju, i nudi gostima bogat spisak rekreativnih objekata, uključujući bazen, sportski centar, teniske terene i golf.

Arapski deo je pak srce odmarališta, koji povezuje Palatu i SPA rezidenciju. Dizajniran u duhu orijenta sa dramatičnom arhitekturom ovaj deo stvara i upečatljivu simetriju. Svih 160 soba i 10 bogato stilizovanih apartmana gledaju direktno na more sa svojih balkona ili terasa.

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-03

SPA rezidencija je intimno utočište u Dubaiju za one koji žele da uživaju u svim udobnostima sa sopstvenim privatnim lobijem i trpezarijom, kao i u biblioteci i bašti sa pogledom na more koja je dostupna samo gostima koji borave u ovom delu hotela.

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-04

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-05

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-06

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-07

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-08

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-09

One and Only Royal Mirage, Main Pool at night

One and Only Royal Mirage, outdoor dining, night

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-12

royal-mirage-dubai-UAE-wonderlust-wuwu-magazine-naslovna