North Island Private Resort, Nort Ajlend, Sejšeli Jul12

Tags

Related Posts

Share This

North Island Private Resort, Nort Ajlend, Sejšeli

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 01

Spremite se za najluksuzniji smeštaj koji možete naći na jednom privatnom ostrvu! Zamislite da ste Robinson Crusoe na rajskom ostrvu sa četiri idilične plaze i sa samo 11 vila ušuškanih u prelepu, netaknutu prirodu ostrva. To je upravo Nort Ajlend: raj na zemlji i destinacija vaših snova.

Okružen tropskim vodama Sejšela, Nort Ajlend je pozicioniran na 30 km od glavnog ostrva Mahe. Nort Ajlend (Ile du Nord) uživa privatnost i izolaciju stenovitog i opuštajućeg okruženja.

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 02

Kao savršen rezort za mladence, North Island Private Resort je mesto sa najlepsim tropskim ambijentom. Na ovom mestu možete pronaći čist luksuz, romantiku i privatnost.

Arhitekte Silvio Rech i Lesley Carstens napravili su pravi privatni hram za sve ljubitelje eko-luksuznih putovanja. U savršenom skladu sa prirodom, North Island Private Resort je pravi dragulj arhitekture – stilski luksuzan ali sa prirodnim materijalima, zemllanim tonovima i organskim oblicima.

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 03

Kao što ste i očekivali, smeštaj je spektakularan jednako kao i lokacija. North Island Private Resort poseduje 11 vila sa prostranim spavaćim sobama, luksuznim kupatilima, salonima, bazenima, najnovijom tehnologijom i pogledom koji oduzima dah. Sa tropskom muzikom i plažom na samo par koraka, ove vile su ne samo ekskluzvno stilizovane već odišu i intimnošču. Takođe, svaka vila ima svog ličnog batlera.

Večera se u ovim vilama smatra posebnim iskustvom. Svaki obrok je poseban praznik za čula, a jelovnik ne postoji, što znači da se šef kuhinje prilagođava željama gostiju koji prave svojue dnevne karte. Šef kuhinje jedino upotpunjuje obroke svojim preporukama za najbolja vina i šampanjac. Gosti mogu birati i mesto gde će im večera biti poslužena: na privatnoj plaži, u restoranu The Sunset Bar, u njihovoj vili, ili gde god požele.

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 04

Pored bazena, spa centra, teretane, restorana i prelepoh plaža, postoje i mnoge druge aktivnosti za goste : gnjuranje i istraživanje tirkiznog mora, skuba dajving, vožnja kajaka ili izleti jedrilicom.

Ako ste ikada sumnjali, sada možete biti sigurni da Raj zaista postoji na Zemlji.

NorthIsland,Seychelles

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 06

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 07

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 08

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 09

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 10

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 11

North-Island-Sejseli-wonderlust-wuwu-magazine 12