Jardins Secrets, Nim, Francuska

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 01

Skriven od gradske vreve Jerdins Secrets je besprekoran primer luksuza 18. veka. Detalji ovog raskošnog dekora i delikatno odabranih antikviteta primer su vlasnikovog velikog uloženog truda. U svakom ćošku hotela nalazi se novo otkriće : prošetajte niz duge hodnike koji svetlucaju pod visećim lusterima, budite zadivljeni nameštajem romanskog stila, ili uživajte u piću u sofisticiranom baru, kome poseban pečat daju indijske tapiserije na zidu iz 16. veka.

Prelepu hotelsku baštu obogaćuje drvo banana, pomorandžino drvo, i limunovo drvo. Zidovi su prekriveni puzavicom a drvo bambusa štiti ovaj miran kutak od buke spoljašnjeg sveta. Bazen sa slanom vodom nalazi se, okružen ležaljkama u senci maslinovog drveta bogatog sočnim plodovima koje možete ubirati i jesti dok plivate. Doručak se služi na drvenim stolovima na terasi, koja je noću obasjana svetiljkama od bazena i iz bašte.

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 02

Enterijer hotela je poseban luksuz koji odgovara najvišim standardima. U kupatilu, sve kade se drže na lavljim kandžama, veliki kreveti obavijeni su platnom, ogledala sa pozlaćenim ramovima, i viseći lusteri. Murali, čeiri salona, spiralno stepenište, zidovi su bogati slikama, te mali koncertni klavir i mermerni kamin su pravo malo bogatstvo ovog hotela. Raskošne boje prelivaju se na visokim plafonima u četiri spavaće sobe koje gledaju na baštu, dok przorska okna, vešto oslikana zelenom bojom, drže jutarnje sunce na odstojanju.

Zaljubljeni parovi mogu se opustiti na sofama kraj bakarnih vatri ili zakazati romantične tretmane za dvoje u privatnom hotelskom Spa centru. Sa toliko skrivenih kutaka, lako je biti zaveden u ovom francuskom hotelu.

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 03

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 04

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 05

SONY DSC

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 10

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 11

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 06

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 07

jardins-secrets-france-wonderlust-wuwu-magazine 08