Dominikanska Republika

dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-1

Koliko samo nas sedi u svojim toplim krevetima i čezne za letom, suncem i lepšim vremenom! Da li ste razmišljali da onda planirano zimovanje zamenite putovanjem na neku egzotičnu destinaciju i podsetite se letnje vreline makar na dve nedelje? Pravi predlog za jedno takvo putovanje je – Dominikanska republika!

dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-2

Dominikanska Republika je država koja se nalazi u Karipskom moru. Santo Domingo je glavni grad, a najpopularnija turistička destinacija je Punta Cana. Bilo da volite miran odmor u prirodi, luksuzne hotele ili pak tragate za zabavom i avanturom, budite sigurni da ovim izborom nećete pogrešiti – Dominikanska Republika može svakome da ponudi po nešto i učini vaš odmor nezaboravnim. Dovoljno je da se za početak zamislite u pletenoj ležaljci, okruženi kokosovim palmama, dok se oko vas prostiru beskrajne plaže od belog peska….i leto je već bliže!

dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-3 dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-4 dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-5 dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-6

dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-8

dominikanska-republika-wonderlust-wuwu-magazine-7