Areias do Seixo Charm Hotel, Kosta De Prata, Portugalija

Ovo magično mesto nalazi se na manje od jednog sata od Lisabona – Areias do Seixo je utočište u prirodi. Borovi, dine i more svoje tajne šapuću vam u uho. Osetite originalnost, udobnost i prefinjenost u savršenoj sintezi sa zemljom, gde svaka soba poverava drugačiju priču. U restoranu vas očekuje putovanje kroz mirise, ukuse i boje, pružajući vam sve blagodeti koje može ponuditi prirodno zemljište. Otvorite misteriozna vrata Spa centra i potopite se u jedinstvenim senzacijama. Vratite se vašim korenima, zaboravite na užurbanost u mestu gde je “osetiti” glavni glagol .

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 01

Svih 14 romantičnih soba su veoma unikatne: boje i dizajn Indije i Maroka poslužile su kao polazne tačke za njihov enterijer a pomešane su sa savremenim minimalizmom i maštom kako bi se stvorila zadivljujuća paleta boja , izuzetan kontrast i neodoljiva kupatila . Tu su kreveti uokvireni poput splavova, kineski ormani u toplim bojama zlata, kamini prekriveni mahovinom koji vise sa plafona i lampe sa srebrnim svetlima. Za one koji žele privatnost, postoje i četiri odvojene vile.

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 02

U hotelu se nalaze restoran i bar sa organskim proizvodima. Od hotela postoji i uređen put koji vodi do peščanih dina i Atlantika, Spa centar i otvoreni bazen. A kada stignu goste očekuje srdačna dobrodošlica u vidu tek spremnog čaja od limuna (iz bašte, naravno) i domaćih kolača .

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 03

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 04

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 05

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 06

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 07

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 08

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 09

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 10

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 11

areias-do-seixo-portugal-wonderlust-wuwu-magazine 12