Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja

Dobrodošli na sajt WUWUMagazine.com, zvaničnu prezentaciju online magazina WUWU. WUWUmagazine.com Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog sajta koje je podložno niže navedenim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge WUWUMagazine.com. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.
WUWUMagazine.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava WUWUMagazine.com i podložno je tužbi. WUWUMagazine.com zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

WUWUMagazine.com sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje WUWUMagazine.com koristite na sopstvenu odgovornost. WUWUMagazine.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom sajtu.

Zaštita privatnosti

WUWUMagazine.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, WUWUMagazine.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih WUWUMagazine.com obaveštava o novostima, tekstovima, i sl. preko newslatter-a.

Komentari posetilaca

Kad je reč o komentarima posetilaca, WUWUMagazine.com koristi plugin comments kompanije DISQUS. Zadržavamo pravo da uklonimo sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje, kao i druge sadržaje koji su u suprotnosti sa zakonom.