Victoria’s Secret kolekcija kupaćih kostima

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-01

Slogan koji predstavlja kolekciju Victoria’s Secret kupaćih kostima za leto 2013 donosi nam na naslovnici kataloga koji otvara ovu letnju sezonu, prelepu južnoafričku manekenku i VS Anđela – Candice Swanepoel. Prelepa Candice nosi novi Very Sexy Bandeau bikini, inspirisan retro stilom i glamurom starog Holivuda.

U jednom od videa koji prikazuju kako se ovaj katalog snimao Candice je izjavila da joj je ukazana velika čast s obzirom da su njene prethodnice bile modne ikone kao što su Gisele Bundchen i Tyra Banks. Takođe, Candice je bila na naslovnici za VS katalog već tri godine za redom.

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-02

Ovim katalogom obeležava se i 16 godina od prvog plasiranja. Fotografije su snimljene na plažama Majamja, Floride i Kariba a iza njih stoji poznati fotograf Russell James. Pored Candice, leto 2013 obeležiće i drugi Anđeli poput Mirande Kerr, Erin Heatherton, Doutzen Kroes, kao i Vogue top model 2012, Karlie Kloss.

I ove godine u ponudi će se naći dvodelni i jednodelni modeli, a dominiraće koralna, tirkizna i safirno plava boja. Glamurozni aksesoari poput kristala i sjajnih perlica daju ovoj kolekciji izuzetnu ženstvenost, a jednobojni pastelni modeli učiniće svaku devojku posebnom.

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-03

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-04

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-05

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-06

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-07

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-08

victorias-secret-fashion-wuwu-magazine-09

V355123