Vaš stil ili vaš svet?

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-06

U šarenilu sadašnjeg vremena, sve je više mogućnosti i boja, a sve manje stila. Zanimljivo je to što ljudi ili slepo prate modne trendove, ili uopšte ne razmišljaju o svojoj odevnoj kombinaciji. Vrlo je malo onih koji žele i umeju da osmisle sopstvenu kreaciju. Upravo zato, dominira sindrom „preplavljenosti“  istih modela patika, odevnih predmeta, pa čak i frizura.

Duh autentičnosti kao da se izgubio negde u masi, pa tek ponekad iskrsne na uglu neke ulice, postavivši pitanje u oku koje zapaža. Naravno, stil nije presudan, ali jeste važan, jer on dočarava sve ono što vi jeste, a isključuje sve ono što niste. Stil označava duh jedinstvenosti koji postoji u svakome od nas, samo je pitanje da li ćemo oslušnuti sebe, a na posletku i dopustiti sebi da budemo ono što zaista želimo. Bar ponekad razmislite o tome šta ćete danas obući, a onda ćete otkriti i kako se osećate!

Pritom, stil ne podrazumeva da moramo imati što više upadljivih stvari na sebi. Naprotiv, vrlo je zanimljivo ponekad insistirati na jednostavnosti, jer odsustvo elemenata često ume da  da onu notu prefinjenosti, ali i šika. Pored toga, svakako važna jeste i harizma koja je unikatna i kao takva, uvek uočljiva!

Dakle, odenite svoj duh u omiljenu boju, opijte se slobodom, zagrlite sopstvenu harizmu i dopustite svojoj odevnoj kombinaciji da otkrije svet u vama.

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-02

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-03

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-04

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-05

fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-07

naslovna-fotografija-vas-stil-ili-vas-svet-fashion-wuwu-magazine-01