Taylor Swift Modni Stil

Dobitnica nekoliko Grammy nagrada , sa više od 22 miliona sledbenika na socijalnoj mezi Twitter i rasprodatim kartama na skoro svim gostovanjima širom zemlje, Taylor Swift je zvezda koju ne možete da ne volite.

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-12

Nlen stil je jednostavan, elegantan i mladalački, baš kao i njen karakter. Ona je devojka iz komšiluka koja nosi stari teksas ili princeza u nežnoj beloj haljini. Malo šljokica, zvezdane prasine, veženih detalja i cvetnog printa, ženstvena i neobavezna baš kako što su i njene pesme u kojima se zasigurno pronalaze sve ženske osobe. Nežne pastelne boje ili vatreno crvena kao boja ljubavi, simbolične su za ovu mladu zvezdu.

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-11

Nežna i krhka ali veoma britka u pisanju svojih pesama Taylor je inspirisala mnoge velike dizajnere. Njene toalete kreirali su Ralph Lauren, Zuhair Murad, Elie Saab, J. Mendel i mnogi drugi, a za njene nastupe svetlucave mini haljine sa resama uvek nose potpis Roberta Cavallia. Kantri čizme i srebrna gitara su njen zaštitini znak.

Taylor je svojim stilom otvorila vrata ženstvenosti, cvetnim detlajima, čipkanim motivima, nežnim bojama, stilu koji se u jednom preiodu, pred naletom glamura popuno izgubio.

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-10

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-09

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-08

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-07

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-06

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-05

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-04

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-03

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-02

TAylor Swift-stil-fashion-wuwu-magazine-01