Stil Selene Gomez

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 12

Čini se da je Selena Gomez u poslednje vreme ozbiljno ušla u svet mode. Njene haljine nose potpise velikih italijanskih kreatora kao što su Versace i D&G u kojima je od Disney princeze postala kraljica crvenog tepiha. Ambasadorka UNCEF-a, dizajnerka svoje modne linije Dream Out Loud, parfema i Adidas Neo kolekcije je jedna od najuspešnijih mladih zvezda sa velikom karijerom pred sobom, a naslovnice magazina kao što su Elle, Marie Claire i Glamour su već osvanule sa njenim likom.

Povodom svog novog filma Spring Breakers, Selena je pokazala kako mladalački stil može odisati elegancijom a opet ostati jednako moderan. Reem Acra, Dolce & Gabbana i Gucci zaslužni su za njen stil na svetskim premijerama, kao i za sofisticiranost i eleganciju  na filmskim festivalima.

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 01

Čipka, neupadljiv akseosar, zlatna i crna boja su nepogrešive kombinacije ove mlade zvezde za mnoge svečane prilike kao što su UNICEF-ove gala večere ili dodele muzičkih nagrada koje skoro nikad ane prolaze bez nje. U spotovima je možemo videti u teksasu, fluorescentnim bojama, etno stilu i velikoj transformaciji imidža, koja je karakteristična i za njene nastupe uživo.

Primerna, sofisticirana, elegantna, pomalo seksi, opustena u teksasu ili mini haljini, savršeni stil Selene Gomez je ne samo primeren njenim godinama, već i u skladu sa svakom prilikom, modnim trendom i njenom karijerom u usponu.

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 02

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 03

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 04

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 05

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 06

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 07

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 08

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 09

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 10

selena-gomez-style-fashion-wuwu-magazine 11