Sport & Glamur

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-01

Iako je udobnost ono što uvek vezujemo za sportski stil, brendovi kao sto su Nike i Adidas dali su sportskoj opremi poptuno novi smer. Sportska garderoba danas nije samo karakteristika komfora već I statusnog simbola kao I merilo ukusa. Tako su sportski komadi postali neophodni kod svih ljubitelja mode, a savršen stajling je počeo da bude obavezan i kada smo u treningu. Mnogi uspešni sportisti postali su zaštitna lica odeređenih sportskih brendova a njihovi karakteristični stilovi koje predstavljaju na svojim takmičenjima počeo je masovno da se usvaja i primenjuje u životnoj svakodnevnici.

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-02

Međutim za one kojima leži glamurozniji stil ili za one koji žele da ostanu verni svom sportskom stilu i u svečenim prilikama, svoju sportsku odeću danas mogu kombinovati sa visokim potpeticama, teksasom, glamuroznim nakitom, kristalnim aksesoarom, raznim kožnim i krznenim komadima, dajući im notu luksuza. Danas visoka moda podrazumeva i sportski glamur, a mnogi pozati dizajneri sarađuju sa klasičnim sportskim brendovima kako bi lansirali posebne kolekcije ovog tipa.

Na slikama možemo videti šta su sportski trendovi za ovo leto, te kako izgleda sportski glamur kod Chanel-a i DKNY-a , te kako ovaj stil nose poznate manekenke i glumice poput Candice Swanepoel, Care Delevingne i Blake Lively, zatim stil veoma uspešnih profesionalnih sportistkinja poput teniserke Marie Sharapove, plesačice Sophie Boutelle i surferke Alane Blanchard, ali i kako izgleda sportski stil poznatih kada nisu pred kamerama.

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-03

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-04

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-05

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-06

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-07

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-08

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-09

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-10

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-11

sport-glam-stil-fashion-wuwu-magazine-12