Selena Gomez za Adidas Neo Apr11

Tags

Related Posts

Share This

Selena Gomez za Adidas Neo

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 09

Selena Gomez ima svet pod nogama! Ova zvezdica produkcije Disney odrasta u pravu svetsku zvezdu. Njen modni stil dobija samo pohvale, njene uloge na velikim ekranima su sve zrelije, a njena muzička karijera ide vrtoglavim usponom sa svakim novim hitom. Ona je najmlađi ambasador UNICEF-a, dizajner svopstven modne kolekcije “Dream Out Loud”, i lice koje sve češće viđamo na naslovnicama prestižnih modnih časopisa.

Selena je od ove godine zaštitno lice i stilski ambasador za Adidasovu liniju Adidas Neo. Ova saradnja počinje kolekcijom za prolece/leto 2013 koju je Selena i dizajnirala. Ona ce biti gostujući dizajner ovog brenda dve godine, a svojih prvih 30 modela premijerno je prikazala na događaju “Mercedes-Benz Fashion Show” u februaru u Njujorku.

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 03

Slogan Adidas Neo kolekcije glasi “Live Your Style”, koji savršeno opisuje karakterističnu udobnosti i ležernost ovog brenda u kombinaciji sa modernim ulično-spotskim stilom. Kolekcija je prilagođena mladima, baš kao i prihvatljivost cena.

Dominiraju vesele fluorescentne boje i zanimljivi printovi. Stvari za plažu su inspirisane nautičkim stilom, džins šortsevi su kao isečeni rukom a na majicama će se naći mnoštvo različitih printova i natpisa.

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 01

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 02

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 04

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 05

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 06

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 07

adidas-neo-fashion-wuwu-magazine 08