Poslednje večeri kanskog festivala

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-01

Ovogodišnji Kanski festival filma je završen. Francuska glumica Léa Seydoux u dugačkoj, svilenoj, crnoj haljini Maxime Simoens Couture dosla je po svoju Zlatnu palmu. Bérénice Bejo, odnela je Zlatnu plamu za najbolju žensku ulogu u filmu The Past, a njena tirkizna haljina Elie Saab ce svakako biti zapamćena baš kao i njena uloga.

Nicole Kidman na premijeri poslednjeg festivalskog filma Zulu , je nosila usku srebrno-belu Giorgio Armani toaletu.  Marion Cotillard je takođe imala belu toaletu na premijeri filma The Immigrant, ovog puta u pitanju je Dior i model iz jesenje kolekcije za 2014.

Laetitia Casta pojavila se u haljini Dior Couture sa ekstravagantnim perjanim bolerom. Karlie Kloss zapažena je u beloj haljini sa plavim resama Louis Vuitton u Getsbi stilu. Nicole Kidman nam je predstavila i belu Chanel haljinu sa crnim detaljima iz kolekcije za prolece leto 2014. Audrey Tautou je na završnoj večeri nosila Prada crvenu balsku toaletu a na premijeri filma La Venus a la Fourrure, crnu haljinu Lanvin.

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-02

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-03

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-04

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-05

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-06

Cannes-2013-zatvaranje-fashion-wuwu-magazine-07