Nicole Kidman za Jimmy Choo Jul09

Tags

Related Posts

Share This

Nicole Kidman za Jimmy Choo

Nicole-Kidman-Jimmy-Choo-fashion-wuwu-magazine-01

Nicole Kidman nam je pokazala svu svoju moć preobražaja u novoj Jimmy Choo kampanji za novu kolekciju obuće za jesen-zimu 2013-14. Glumica je pokazala svoju seksi, vamp stranu, i novu šik bob frizuru.

Fotografije koje je snimio Mikael Jansson, prikazuju Kidmanovu kao glavnu zavodnicu i istražuju tematiku noir filma i Hitchcockovih heroina. Ovakav stil fotografija savršeno se uklapa uz prepoznatljiv svemoćni glamur ovog brenda.

“Veoma sam uživala u ulozi koja je ovako jaka, seksi i samosvesna,” rekla je Kidmanova. “Između mene i Mikaela se mogla osetiti posebna spona spona vođena intuicijom, jer je on uvek znao šta mislim i osecam i to je veoma uspešno dočarao svojim fotografijama.”

Reklamnu kampanju je osmislila Sandra Choi koja prvi put radi za Jimmu Choo. “Nicole je savršeno odrazila ono što je suštinsko za kampanju jesen-zima 2013-14; njena ličnost predstavlja ženu sa svestranim kvalitetima, ženu raznolikog karaktera, i jaku u savremenom svetu. Upravo ti ženski kvaliteti ono što je Jimmy Choo želeo da istakne u ovoj sezoni– jaka, seksi i misteriozna. “ kaze Choi.

Nicole-Kidman-Jimmy-Choo-fashion-wuwu-magazine-02

Nicole-Kidman-Jimmy-Choo-fashion-wuwu-magazine-03

Nicole-Kidman-Jimmy-Choo-fashion-wuwu-magazine-04

Nicole-Kidman-Jimmy-Choo-fashion-wuwu-magazine-05