Modni stil Rihanna

Dosledna u svojim šokantnim promenama imidža i stila te modnim eksperimentisanjem, Rihanna je jedna od pravih stilskih kameleona u muzičkoj industriji.

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-01

Svoj prvi ugovor za album uz 2003. godine sklopila je sa samo petnaest godina, kada je napustila svoj rodni Barbados kako bi započela karijeru u Americi. Godinu dana kasnije je otisla na audiciju za Jay-Zjevu muzičku kompaniju Def Jam. “Trebalo mi je svega dva minuta da vidim da je zvezda rođena “, rekao je kasnije Jay-Z magazinu People. Njen debi album skočio je pravo na sam vrh muzičke lestvice u 2005. god., a treći album Good Girl Gone Bad predstavio je pomalo divlju i bunotvničku stranu pevačice uz niz hitova , uključujući i bestseller singl Umbrella . Samim tim Rihannin stil se znatno promenio e je od elegantne R/B devojke postala mlada buntovnica. Grammy i MTV nagrade već godinama prate ovu mladu zvezdu koja samo niže sve veće uspehe sa svakim novim albumom.

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-02

Rijana je inspirisala mnogi mladi svet ne samo svojom muzikom već i svojim modnim stilom, a samim tim i privukla pažnju brojnih modnih kuća i velikih imena u svetu modne industrije. Među njima su i Chanel, Gucci, Gaultier, Giles kao i mnogi drugi. Njen stil obuhvata sve, od elegantnih haljina, izbledelog teksasa, dečačkog šarma do prefinjenosti, ženstvenosti i senzualne mistike.

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-03

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-04

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-05

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-06

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-07

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-08

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-09

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-10

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-11

Rihanna-stil-fashion-wuwu-magazine-12