Modni stil Blake Lively

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 01

Blake Lively je od svoje prve značajne uloge u hit tv seriji Gossip Girl i lika Serene Van Der Woodsen, do današnjih uloga na velikom platnu (Sisterhood of Traveling Pants, The Private Lives of Pippa Lee, The Green Lantern, The Town, The Savages) pokazala svoj glumacki talenat i smisao za modu. Blake je sazrela, što se vidi kako kroz uloge  koje tumači, tako i u njenom sve značajnijem modnom stilu i utisku koji ostavlja na modnu scenu. Prelaskom sa malog na veliki ekran, njen stil je postao glamurozniji, a ona je sa vremenom osigurala svoje mesto na listi najbolje obučenih zvezda.

Ljubimica poznatih kreatora uvek je u prvim redovima na Nedelji mode u Njujorku, takođe je i zaštitno lice za prafem Gucci Premiere (2012), a poznata je i njena saradnja sa modnom kucom Chanel, kao i da je muza Karla Lagerfelda. U 2012. god. Marchesa je kreirala haljinu za njeno venčanje sa poznatim glumcem Ryanom Reynoldsem. Takođe je možemo videti u društvu poznatih kreatora Jasona Wua, Fride Giannini, i Christiana Louboutina.

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 02

Iako zli jezici vole da kažu da je Blake sve popularnija po svom savršenom modnom stilu, na koji je veoma uticalo njeno tumačenje uloge prefinjene Serene Van Der Woodsen koja joj je donela neverovatnu medijsku pažnju i stavila njen modni stl pod budno oko kritičara, Blake nesumnjivo osvaja i svojom harizmom, karakterom i vrtoglavim usponom na velikom platnu.

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 03

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 04

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 05

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 06

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 07

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 08

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 09

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 10

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 11

blake-lively-style-fashion-wuwu-magazine 12