Veliki jubilej modnog studija „Kjara”

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-01

Modni studio Kjara proslavio je desetogodišnjicu svog postojanja, u sredu, 26.marta u UK Parobrodu. Osim dve predivne kreatorke iz Modnog studija Kjara, Jasmine Aleksić Stanković i Maše Stanković, kao gost na reviji učestvovala je i dizajnerka Retro Chic-a sa svojim modelima. Gosti su imali priliku prvo da vide Retro Chic modele, a nakon njih Jasminine i Mašine kreacije.

Manekenke modnog studija Scouting Office iznele su unikatne i romantične kreacije istančanog stila za proleće/ leto 2014. Osim inspirativnih modela, sjajne atmosfere i dobre muzike, brojne poznate ličnosti našle su se u ulozi manekenki i svojim prisustvom uveličali sam događaj. Noseći originalna Kjarina dela, revijom su prošetale glumice: Branka Pujić i njena ćerka Anđela Jovanović, Iva Štrljić, Mina Lazarević, Nevena Ristić, pevačica Saška Janković, kao i novinarka Adriana Čortan.

Od 2004. godine,  Kjara sa jasnom vizijom i jedinstvenim modnim ukusom uspešno komunicira sa svojim kupcima. Unikatne kreacije nošene su kako u svakodnevnim prilikama tako na svečanim manifestacijama širom sveta. Modni studio Kjara danas predstavlja autentičan srpski brend koji se neprestano razvija.

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-4

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-8

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-9

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-7

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-6

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-3

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-10

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-11

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-13

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-17

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-20

kjara-revija-parobrod-wuwu-magazine-22

Autor fotografija: Dubravka Savić