Kate Bosworth za TopShop

Glumica Kate Bosworth je zaštitno lice letnje Topshop Festival kampanje, koja je inspirisana upravo njenim stilom. Šesnaest odevnih komada savršeno su skrojeni za letnje festivale, a uključuju šortseve, haljine, prsluke i košulje.

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-01

“Oduvek sam gajila ljubav prema modi. Nikako nisam smela da propustim priliku da radim sa brendom kakav jeTopshop, jer je to jedno vleiko iskustvo za mene, “ rekla je Bosworthova. “ Namerna nam je bila da kreiramo nove, opšutene i nosive komade za festivale. Veoma sam ponosna na naš zajednički rad i obožavam ove odevne komade, jer se savršeno uklapaju u stil koji zastupa Topshop Festival kolekcija. “

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-02

Saradnja lepe američke glumice sa ovom engleskom modnom kućom koja se bavi visokom modom prliagođenoj svakodnevnici, počela je za vreme Božića, kada je ona zapevala u Topshopovoj prazničnoj video kampanji koju je snimio njen verenik Michael Polish. Glumicu smo već imali prilike da vidimo kako nosi neke od odevnih predmeta iz ove nove kolekcije – na Coachella festivalu u aprilu pojavila se u prsluku sa etno dezenom i braon čizmama do članka – ali će i u kratkom reklamnom filmu pod nazivom “The Road To Coachella” koji takođe režira Polish, pokazati kako je najbolje kombinovati odevne predmete iz ove kolekcije. Svaki komad odeće koji Kate nosi u videu biće moguće kupiti u Topshop radnjama, baš kao i muzički disk sa pesmama koje su inspirisane ovom kolekcijom.

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-03

“Kate i ja smo razgovarali o tome šta je u trendu ovog leta kao i o tome kako je došlo do toga da baš ona postane jedna od naših muza, “ rekla je kreatorka Topshop-a, Kate Phelan. “Ona je radila zajedno sa nama na projektu za Božićnu kolekciju, a odmah nakon toga je dosla kod mene sa mnoštvom neverovatnih slika i referenci i podelila sa nama kako je izgledao njen krajnji festivalski look. Taj dodir sa prirodom koji Kate poseduje u svom osećaju za modu isti je kao i onaj koji već godinama gaji brend Topshop – smatram ga veoma osvežavajucim i uzbudljivim za modnu scenu danas.”

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-04

Topshop Festival se ne završava ovde – brend će biti domaćin i pokretač niza tajnih i iznenadnih nastupa koji će promovisati uzbudljive nove muzičke talente na različitim lokacijama širom sveta, a događaji će biti otvoreni za nasumično odabranu klijentelu ovog brenda. Partnerstvo sa raznim poznatim muzičarima je takođe u planu.

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-05

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-06

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-07

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-08

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-09

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-10

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-11

Kate-Topshop-Festival-fashion-wuwu-magazine-12