Kanski festival 2013 – Glamur sa otvaranja

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-01

Malo je dogadjaja koji se mogu pohvaliti glamurom, spektaklom i modom kakve ima Kanski festival filma. Večernje haljine koje nose zvezde su iz godine u godinu sve raskošnije, sjajnije, jednako unikatne kao i njihove vlasnice.

Zvezde su zablistale i ove godine od samog otvaranja festivala koje je posvećeno filmu Baza Luhrmana “The Great Gatsby”, adaptaciji F.Scott Fitzgeraldovog istoimenog književnog dela.

Nicole Kidman, za koju se smatra da je jedna od glumica koje su svojim izgledom i stilom zaslužne za postavljanje visokih modnih standarda na ovom festivalu, zablistala je u Dirovoj haljini prve večeri, dok je na konferenciji za novinare nosila Alexander McQueen crnu haljinu.

Mlada britanska glumica i zvezda u usponu Carey Mulligan koja tumači glavni ženski lik u filmu “The Great Gatsby” na konferenciji za novinare se pojavila u ležernom crnom kombinezonu Balenciaga uklopivši se savršeno sa svojim kolegama, glumcima Leonardom Di Capriem i Tobeyem McGuireom. Dok je na svečanom otvaranju nosila Dior belu haljinu.

Sve oči ili bolje rečeno svi objektivi su bili upereni u nju – Cara Delevigne, lice sa naslovnice bila je savršeno stilizovana na prvoj večeri festivala. Burberry svilena crna haljina sa veženim cvetovima i glamurozni Chopard nakit doneli su joj dobitnu kombinaciju.

Chopard nakit krasio je i Lanu Del Rey, Georgiu May Jagger, Cindy Crawford i Freidu Pinto.

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-02

Kćerka Mika Jaggera, Georgia May Jagger – lice koje obećava, zablistala je u crvenoj Roberto Cavalli haljini.

Freida Pinto savršeno je uskladila zlatan aksesoar i koralnu Gucci haljinu na prvoj večeri, dok je na drugoj imala haljinu indijskog dizajnera Sanchita, kreiranu za ovu priliku.

Emma Watson je ostala verna klasici i opredelila se za Chanel u kombinaciji crne i bele, bas kao i Nicole Kidman i Carey Mulligan. Dok je nakit svela na minimum. Na konferenciji za novinare svog novog filma “The Bling Ring”, nosila je komplet od Christophera Kanea koji pripadaju kolekciji za jesen-zimu 2013/14.

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-03

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-04

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-05

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-06

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-07

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-08

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-09

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-10

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-11

Cannes-2013-pt.1-fashion-wuwu-magazine-12