Carine Roitfled and Karl Lagerfeld u slavu zena za Harper’s Bazaar Aug15

Tags

Related Posts

Share This

Carine Roitfled and Karl Lagerfeld u slavu zena za Harper’s Bazaar

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-01

Kreativni duo Carine Roitfeld i Karl Lagerfeld fotografisali su poznate ličnosti ‘ holivudske zvezde i foto modeli u top odevnim komadima za jesenju sezonu.

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-02

Na svom prvom snimanju kao globalnog modnog direktora za Harper’s Bazaar, francuska stilistkinja Carine Roitfeld okupila je sve svoje omiljene top modele.

Treći put, ujedinila se sa kretorom modne kuce Chanel, Karlom Lagerfeldom i njegovom kamerom kako bi fotografisala nekoliko holivudskih zvezda i kako bi simbolično proslavila ženu svih uzrasta, oblika, visine i nacionalnosti.

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-03

Prelepa glumica i zvezda filma Vicky Cristina Barcelona – Scarlett Johansson, otvorila je snimanje u zlatnoj haljini od kože – model modne kuće Prada. Na fotografijama su i mlade holivudske glumice Dakota Fanning koja predstavlja Louis Vuitton, Zoe Kravitz u modelu modne kuće Fendi i sve popularnija Lily Collins.

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-04

Sedokosa manekenka Carmen Dell’Orefice u svojoj osamdeset i drugoj godini, pozirala je zajedno sa mladom Precious zvezdom Gabourey Sidibé.

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-05

Na fotografijama su i tri britanske manekenke koje su trijumfovale ove godine – Karen Elson, Liberty Ross i Lily Donaldson.

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-06

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-07

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-08

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-09

carine-karl-fashion-wuwu-magazine-10