Beyonce i H&M

Beyonce-H&M-fashion-wuwu-magazine 01

Beyonce Knowles je novo zaštitno lice švedske modne kuće H&M. Pevačica se pojavljuje u reklamnoj kampanji za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima i aksesoara za plažu koji su inspirisani upravo njenim ličnim stilom.

Fotografije su rađene na Bahamima, a cela kampanja nosiće naziv “Beyoncé kao Mrs Carter za H&M” nadovezujući se na naziv koji je pevačica dala svojoj svetskoj turneji.

“Oduvek sam volela to što H&M stavlja akcenat na modu koja je zanimljiva a pri tom i svima dosupna. Veoma mi se svideo koncept na kome smo radili : kako bi istražili različite emocije koje poseduje svaka žena, predstavil smo ih kao četiri elementa – vatra, voda, zemlja i vetar, “ kaže Beyonce.  “Slikanje na tropskom ostrvu je bilo prelepo. Čak je više ličilo na snimanje spota nego na pravljenje reklame.”

Karakteristični kupaći kostimi i aksesoari za plažu iz ove kolekcije uključuju i nekoliko modela koje je H&M nazvao Water collection. Kupovinom modela sa ovom oznakom doniraće se novac internacionalnoj neprofitnoj organizaciji WaterAid koja se bori za ekološki čistu i ispravnu vodu u svetu. Reklamne panoe pratiće i televizijska reklama u kojoj će Beyonce predstaviti svoju novu pesmu Standing On The Sun.

“Ova letnja kampanja je fantastična, Beyonce nam je dala malo svog glamura, drame i komadić raja,” kaze Donald Schneider, kreativni dirktor kuće H&M. “Gledati Beyonce kako sa lakoćom radi na snimanju ove reklame bilo je neverovatno i učinilo je celo ovo iskustvo mnogo lepšim – a to je upravo ono zbog čega je žene smatraju svojim uzorom.”

Beyonce-H&M-fashion-wuwu-magazine 02

Beyonce-H&M-fashion-wuwu-magazine 03

Beyonce-H&M-fashion-wuwu-magazine 04