Galerija na zidu

galerija_03

Zašto ne biste u jednom kutku svog doma napravili mini galeriju koja će vam izmamiti osmeh na licu svaki put kad je pogledate?
Danas možete naći veoma povoljne ramove, najrazličitijih oblika i boja. Uramite fotografije dragih ljudi, fotografije koje vas podsećaju na neke lepe trenutke, putovanja. Možete nabaviti neke šarene, vesele ramove i uramiti crteže vaše dece, a možete i sami nešto nacrtati. Ukoliko želite da zadržite svedene linije i boje u vašem domu, možete okačiti i više praznih ramova, koji mogu na veoma interesantan način da upotpune vaš prostor. Ištampajte i uramite vaše omiljene izreke, možda neki vaš moto koji će vas inspirisati i motivisati svaki dan. Mogućnosti i ideje su neograničene!

Za ovako mnogo ramova nema potrebe da zakucavate eksere na zid. Možete ih jednostavno zalepiti duplom lepljivom trakom, koju možete kupiti u bilo kojoj farbari. Pre nego što krenete da lepite ramove, možete od običnih novina iseći dimenzije i oblike svih svojih ramova i lepiti novine po zidu običnom krep trakom, dok ne dođete do željenog rasporeda. Zatim, jednostavno lepite jedan po jedan ram na odgovarajuće mesto, a skidajte novine. Uživajte u izradi vaše mini galerije!

galerija_04

galerija_11

galerija-na-zidu-diy-wuwu-magazine-01

galerija-na-zidu-diy-wuwu-magazine-2

galerija-na-zidu-diy-wuwu-magazine-3

galerija-na-zidu-diy-wuwu-magazine-4

galerija-na-zidu-diy-wuwu-magazine-5