Vintage, Redesign & Recycle Market

Prvi po redu Vintage, Redesign & Recycle Market održaće se u novom prodajnom prostoru u Beogradu, namenjenom svim ljubiteljima vintage mode i kreativnih radionica „od starog novo”.
Ovom izložbom će mali kreativni dućan Нови Шик Retro Showroom ujedno i zvanično početi sa radom. Pored autentičnih vintage, biće zastupljeni i redizajnirani i reciklirani komadi odeće, nakita, modnii detalji (šeširi, tašne, cipele), predmeti za kuću i razne druge neobične, unikatne i antikvarne dragocenosti. Market će se održati u dućanu i na platou ispred (u pasažu) od 14. do 28. februara. Konkurs za sve zainteresovane za učešće je otvoren do 12.2. Info i prijave na retrochic.modnibazar@gmail.com.
Za izlaganje mogu se prijaviti:
– svi privatni vlasnici autentičnih vintage/second hand predmeta (garderoba, nakit, modni detalji, predmeti za kuću, slike, ploče, stari, antikvarni kućni aparati – radio, gramofoni, zatim manji komadi nameštaja –police, komode, stolice i sl.)
vintage radnje, prodavnice ploča, antikvari
– dizajneri i hobisti koji se bave izradom unikatnih predmeta sa vintage motivima ili tehnikama koje replikuju starinski izgled
– dizajneri i hobisti koji se bave redizajnom i reciklažom.
U okviru Marketa, pored kreativnog druženja, očekuje vas i svakodnevni muzički program i zanimljivi tematski sadržaji.vintage-design-retro-showroom-wuwu-magazine.01