VELUX – Nova generacija krovnih prozora Mar17

Tags

Related Posts

Share This

VELUX – Nova generacija krovnih prozora

velux-nova-generacija-krovni-prozori-dizajn-wuwu-magazine-8.jpg

„Velux Grupa”,  lansirala je novu generaciju krovnih prozora, u petak 14. marta, u Mikser House-u pod sloganom „Ja <3 Novu generaciju!”.

Sa novom generacijom, predstavljen je širok spektar proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe krajnjih kupaca.

Nova Generacija „Velux” krovnih prozora će se prodavati u tri proizvodne linije: Standard, Standard Plus i Premium. Ove tri linije obuhvataju sedam modela najpopularnijih Velux krovnih prozora sa donjim i gornjim upravljanjem. Svih sedam modela pružaju više dnevne svetlosti zbog veće površine stakla, bolju energetsku efikasnost, optimizovan dizajn i lakšu ugradnju, po istim preporučenim cenama kao i pre.

VELUX stvara bolje životno okruženje uz pomoć dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Ovaj proizvodni program čini širok spektar krovnih prozora i svetlarnika, uključujući i rešenja za ravne krovove. Nude mnoštvo proizvoda za zaštitu od sunca, spoljašnje i unutrašnje roletne, proizvode za instalaciju i daljinsko upravljanje.

„Velux Grupu” čine proizvodni pogoni u 11 zemalja i prodajne firme u nešto manje od 40 zemalja. Predstavlja jedan od najjačih svetskih brendova u domenu građevinskih materijala, čiji proizvodi se prodaju širom sveta. Grupa broji oko 10.000 zaposlenih i u vlasništvu je VKR Holdinga A/S, koji je potpuno u vlasništvu fondacija i porodice.

velux01

velux-nova-generacija-krovni-prozori-dizajn-wuwu-magazine-2.jpg

velux-nova-generacija-krovni-prozori-dizajn-wuwu-magazine-5.jpg

velux-nova-generacija-krovni-prozori-dizajn-wuwu-magazine-7.jpg

velux-nova-generacija-krovni-prozori-dizajn-wuwu-magazine-01.jpg