Transparentni šator za kampovanje

Francuski dizajner Pierre Stephane Dumas dizajnirao je genijalan šator za luksuzno kampovanje. Ovaj šator je ogroman napredak u odnosu na regularni, klasični, a njegova najveća prednost je što je 100% transparentan i ne ograničava vidik “zidovima”.

Zahvaljujući ovoj neprocenjivoj ideji i delu možete spavati pod vedrim nebom, gledati zvezde i buditi se u zelenilu prirode. Može se postaviti na livadi, plaži, planini. U apsolutnoj tišini jednog ovakvog mehura možete uživati gde god pozelite, a da ništa ne naruši vaš pogled, komfor i udobnost.

“The bubble tree” serija nudi tri različite vrste šatora na naduvavanje. Od potpuno transparentne verzije koja omogućava pogled na okruženje od 360 stepeni, do prostora sa dodatnim “zidovima” i prostorijama kako bi zadovoljio i ukus onih koji malo više vole svoju privatnost. Ovaj moderan objekat, ne samo da je je klimatizovan i udoban, već spoljašnje zvukove svodi na minimum, dok je  materijal  takav da štiti od štetnih UV zraka sunca.

Ukoliko je cena od 8.000 eura neodgovarajuća ljubiteljima ovog izuma, malo utešnija varijanta ipak postoji. Ovaj moderan proizvod može se iznajmiti na dan, a posebno je popularan u Francuskoj i Velikoj Britaniji.