ReFORMA, Prodajna izložba i modni bazar

RADNI FLAJER BAZAR (1)

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite, prvu u jesenjoj sezoni, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo ovo Udruženje u saradnji sa Galerijom “Eurocentar”, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i sl.

Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

Prodajna izložba autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 10 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 35 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a Vaši domaćini u Galeriji biće članovi Udruženja. Oktobarska izložba donosi nam novitete iz radionica mladih dizajnera za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013.g.

Modni bazar u trajanju od 3 dana biće otvoren od 10-12. oktobra, uporedo sa izložbom, svakodnevno od 12-20h i na njemu će svoje radove samostalno predstaviti oko 30 modnih dizajnera, primenjenih umetnika i rukotvorača iz cele zemlje i regiona.
Na bazaru Vas očekuju najsvežije dizajnerske kolekcije za aktuelnu sezonu i, naravno, VELIKI SEZONSKI POPUSTI.

Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati naretrochic.modnibazar@gmail.com do 6.10.

RADNI FLAJER REFORMA