Prodajna izložba unikata u okviru projekta ReFORMA

01

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite, poslednju u ovoj godini, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo ovo Udruženje u saradnji sa Galerijom “Eurocentar” početkom ove godine, ovaj put u novom galerijskom prostoru, u srcu samog Tržnog centra “Euro Centar”, preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis.
Na novembarskoj izložbi, posetiocima će biti predstavljene najnovije dizajnerske kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14 .

PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 10 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 30 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a Vaši domaćini u Galeriji biće članovi Udruženja.

Svečano otvaranje izložbe je zakazano za SREDU, 6. novembar od 17-22h uz dj program, dizajnere i naravno, popuste.

Kao i na svim prethodnim, poslednja tri dana rezervisana su za MODNI BAZAR koji će biti otvoren od 14-16. novembra, uporedo sa izložbom, svakodnevno od 12-20h. Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na retrochic.modnibazar@gmail.com do 10.11.