Novogodišnji Retro Chic Modni bazar

retro-chic-design-wuwu-magazine-3
Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite veliki Novogodišnji Retro Chic Modni bazar koji će biti postavljen od 1-31. decembra, u centru Beogradu, nedaleko od Trga Republike, u novom galerijskom prostoru, u srcu Tržnog centra “Euro Centar” – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu, lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis).
Novogodišnji bazar će u mesec dana okupiti preko pedeset umetnika i dizajnera, dizajnerskih radnji, hobista, umetničkih radionica i ateljea, udruženja umetnika i dizajnera, ali i privatnih vlasnika anitkviteta i starina i vintage radnji koji će publici predstaviti svoje najnovije kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14., retke i unikatne vintage odevne i upotrebne predmete i redizajnirane i reciklirane komade odeće, nakita i modnih detalja.
retro-chic-design-wuwu-magazine-01

Novogodišnji Modni bazar biće podeljen na četiri tematske celine:

1. unikatna garderoba, nakit i modni detalji (tašne, šeširi, cipele i sl.) – savremeni dizajn i moderne tehnike
2. unikatna garderoba i modni detalji – stari zanati (heklanje, tkanje, pletenje, kukičanje, vez i sl.) – zimski odevni predmeti, šalovi, kape, rukavice i sl.
3. unikatni upotrebni i dekorativni predmeti za kuću (nameštaj, rasveta, kućni dekor – posuđe, tekstil, slike i sl.) – u svim tehnikama (stari i moderni zanati)
4. autentična vintage garderoba, nakit, modni detalji i upotrebni i dekorativni predmeti iz perioda od 20-80ih g. 20.v. (antikviteti i starine), unikati inspirisani starinskim motivima, redizajn i reciklaža.
Konkurs za sve zainteresovane izlagače je otvoren do 15. decembra – info i prijave na retrochic.modnibazar@gmail.com ili preko FB stranice –https://www.facebook.com/events/656633381056296/.
Sve posetioce očekuju veliki sezonski popusti i promotivne cene – ovo je idealna prilika za kupovinu unikatnih novogodišnjih poklona! A najbrže čitaoce WUWU Magazina, koji šeruju našu stranicu na fejsbuku i pošalju nam svoje ime i prezime u inbox, Retro Chic nagrađuje sa 20 vaučera sa popustom od 10% na kupovinu svih izloženih artikala.
retro-chic-design-wuwu-magazine-02