Modni studio „Kjara”

wuwu-magazine-modna revija-Kjara-01.jpg

Modna revija kojom se obeležava deset godina postojanja modnog studija „Kjara” održaće se 26. marta ove godine, u Ustanovi kulture „Parobrod” sa početkom od 20h. Modni studio „Kjara” je osnovan i počeo sa radom u proleće 2004. godine. Od samog početka sa jasnom vizijom i ciljem komunicira sa svojim kupcima, a to su unikatni modeli i originalan dizajn tokom cele godine.

Osim dve kreatorke iz ovog modnog studija, Jasmine Aleksić Stanković i Maše Stanković, kao gost na reviji će učestvovati i kreatorka iz „Retro Chic”-a sa svojim modelima. Gosti će imati priliku prvo da vide „Retro Chic” modele, a nakon njih Jasminine i Mašine kreacije. Ovaj događaj svojim prisustvom uveličaće glumice Branka Pujić i njena ćerka, takođe glumica, Anđela Jovanović, Iva Štrljić, Mina Lazarević, Saška Janković, Nevena Ristić i Marija Bergam u ulozi manekenki.

Ovaj događaj nije obična modna revija, već lep događaj koji za cilj ima obeležavanje malog „Kjarinog” jubileja i promociju njihovog specifičnog stila, unikatnih i romantičnih modela za proleće/ leto 2014.

wuwu-magazine-modna

wuwu-magazine-modna kjara.jpg

wuwu-magazine-modna revija-Kjara-2.jpg

wuwu-magazine-modna revija-Kjara-03.jpg