Modni detalji by Svetlana Vukov

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-01

Inovativna, drugačija, kreativna…

Modna dizajnerka iz Beograda i autorka umetničkog nakita, Svetlana Vukov, na autentičan način pronalazi zajedničke tačke naizgled nespojivim materijalima, teksturama, bojama i oblicima. U pitanju je prstenje specifičnog dizajna koje ste nedavno imali prilike da vidite na novogodišnjoj Modi za poneti u KC Grad-u.

U inspirativnoj i unikatnoj kolekciji  nakita Svetlane Vukov, prstenje je grupisano u nekoliko tema. Svaku temu odlikuje određena boja koja asocira na razne ukuse od voća, povrća, do začina i mnogih drugih. Ovoj talentovanoj dizajnerki izuzetno je bitan faktor duhovitosti i neočekivanog u samom dizajnu, što objašnjava interesantan izbor materijala kao što je koža, kaučuk, silikon, kamen, staklo, kao i sam eksperiment boja. A osim zanimljivih formi, Svetlana ni samo pakovanje nije prepustila slučaju. Kokos, patlidžan, biber i druge zanimljive kutijice, tu su kako bi gotovo svakom kupcu izmamili osmeh na licu.

Od subote 28. decembra do utorka 31. decembra, na Retro Chic Novogodišnjem Bazaru (TC Euro Centar, Makedonska 30) imate priliku da pronađete, isprobajte i priuštite sebi ili dragoj osobi savšren novogodišnji poklon. Za vise informacija posetite Svetlanin blog ili fb stranicu.

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-2

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-3

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-4

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-5

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-7

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-9

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-10

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-11

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-12

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-15

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-16

svetlana-vukov-dizajn-prstenje-wuwu-magazine-18