Iznenadi me

Kako se Dan zaljubljenih približava potrebno je odabarti poklon koji će svakako odudarati od onih uobičajenih. U današnjem tekstu predlažemo vam jednu od kreativnih ideja koja će sa sigurnošću oduševiti vašu voljenu osobu. U duhu ”Iznenadi me” poklona doslovno rečeno i vaše iznenađenje biće jedinstveno.

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-8

Marta Nikolić, diplomirani arhitekta iz Niša, svoju ljubav prema fotografiji i dizajnu pretvorila je u zanimljiv hobi. Reč je o jedinstvenoj abecedi koja je rezultat višegodišnjeg fotografisanja objekata i interesantnih detalja. Više od 200 umetničkih fotografija snimljenih poslednjih 5 godina u Srbiji i širom sveta, predstavljaju po jedno originalno slovo abecede. Idealan i originalan poklon koji će svakoga iznenaditi možete sami odabrati kombinacijom foto slova i prilagoditi mu boju rama i ton fotografija na sajtu www.iznenadime.com. Sve fotografije su autorske kao i vaša željena reč kojom ćete nekoga ostaviti bez daha.

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-10

U skladu sa nazivom sajta Marta je i za vas pripremila iznenađenje. Sve što je potrebno jeste da opišete ljubav u tri reči i lajkujete našu (WUWU Magazine)  i Martinu (IznenadiMe)  fb stranicu, i najkreativniji komentar biće nagrađen uramljenim foto slovima sa natpisom LOVE. Ovo može biti pravi izbor reči kojim ćete 14.februara nekoga sigurno obradovati.

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-2

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-1

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-4

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-3

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-6

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-5

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-7

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-11

iznenadi-me-design-wuwu-magazine-12