DOT bedževi

“DOT bedževi će vam pomoći da malim, šarenim krugom sa sličicom, zaokružite svoj modni izraz. Ne zaboravite, bedž iako tako malen, može reći mnogo toga o vama.”

Žarko Tošev, menadžer po profesiji iz Despotovca kreator je jedinstvenih DOT bedževa koji trenutno živi i radi u Kragujevcu. Veliki deo svog slobodnog vremena posvetio je dizajnu, odlučivši da na neki način izrazi svoju ljubav prema umetnosti. Osim kreiranja jedinstvenih bedzeva, sa svojom devojkom zakoračio je i u svet dizajniranja nakita, koji je ubrzo postao veoma popularan.

Početkom ove godine rodila se nova ideja i nastali su prvi originalni DOT bedževi, kada je Žarko uspešno ostvario želju da grafički dizajn primeni na nešto opipljivo. Inspiraciju je pronalašao  u svemu što ga okružuje, pa su svi modeli originalnog dizajna. Zanimljivo je to što se izradjuju u malim serijama i na taj način zadržavaju svoju autentičnost.

DOT bedževi često su  izloženi na prodajnim izložbama, art zonama pojedinih muzičkih festivala, dok ih svi ljubitelji kreativnih stvari mogu kupiti putem Facebook stranice.

Ukoliko ste ljubitelji ovih unikatnih modnih detalja, napišite u komentaru šta za vas predstavlja dizajn i dva najkreativnija komentara u roku od tri dana, biće nagrađena setom koji se sastoji od dva bedža.

Uslov za dobijanje nagrade je da prethodno lajkujete našu ( www.facebook.com/wuwumagazine ), a zatim Žarkovu ( www.facebook.com/dotbedzevi ) Facebook stranicu.

„DOT bedževi su samo malena tačka u ogromnom univerzumu, ali dovoljno velika da ih svi obožavaju!”