Art in Fact

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-01

Udruženje Retro Chic pripremilo je za maj prvu, prolećnu izložbu Udruženja pod nazivom Art in Fact (Umetnost u suštini) na kojoj će svoje unikatne radove predstaviti oko 15 aktivnih članova Udruženja. Izložba će biti postavljena u novom galerijskom prostoru u Euro Centru – Makedonska 30 / Dečanska 5, od 8 do 17. maja 2014. Zatvaranje izložbe planirano je za subotu, 17. 5. kada će u Galeriji Eurocentar biti otvorena postavka u okviru manifestacije „Noć muzeja”.

U okviru izložbe Art in Fact posetioci će imati jedinstvenu priliku da se susretnu sa unikatnim radovima naših dizajnera i njihovim najnovijim kolekcijama, ali i da, kroz izdvojeni vintage kutak, u kome će biti izložene antikvarne i redizajnirane stvari beogradskih kolekcionara, prožive jedan neobičan put kroz 20. vek i već nama daleke, modne trendove od 20-ih do 80-ih godina prošlog veka.

Udruženje Retro Chic pripremilo je posebne pogodnosti za sve maturantkinje i maturante koji žele da ponesu neobične i originalne modele domaćih dizajnera u vidu vaučera sa popustom od 20% na kupovinu odabranih izloženih artikala. Sve što je potrebno da biste dobili ovaj popust, jeste da ponesete vašu ličnu kartu ili đačku knjižicu.

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-9

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-7

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-5

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-3

izlozba-wuwu-magazine-retro-chic-2