Rada čokolada

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-10

“Baš kao i vi, Rada je uverena da bi se svet okrenuo naglavačke kada bi nestalo slatkiša, prvenstveno čokolade. Mnogo je voli. A ona uživa i u tome da stvari koje voli deli sa dragim ljudima. Zato je odlučila da pravi jedinstvene slatke đakonije za vas!”

Radina čarobna kuhinja je najlepši primer za to kako “sitnice život znače” i kako neodoljivi domaći kolačići mogu izmamiti mnogo osmeha unoseći radost u nečiji dom, svojim originalnim dizajnom, neobičnim oblikom i izuzetnim ukusom.

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-1

Rada čokolada uz mnogo mašte i truda kombinuje najrazličitije ukuse i oblike u svojoj magičnoj kuhinjici i zato u svakom trenutku ona nudii brojna kreativna rešenja za vaša porodična slavlja, poslovne i druge svečanosti.

“Malim stvarima pokazujemo da nam je stalo do nekoga. Kad nam je stalo, onda delimo ono što imamo. A kada delimo – onda smo srećni! Radini kolačići su karika u srećnom lancu.”

Čak i iz predostrožnosti se možete javiti vašoj Radi – pre nego što vam opadne nivo šećera i ona će vam spremiti unikatne slatke zalogaje za prvu pomoć.

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-2

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-4

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-5

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-6

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-7

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-8

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-9

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-11

rada-cokolada-delicious-wuwu-magazine-12