Pekara Šarlo

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (7)

Ukoliko ste ljubitelj različitih vrsta hleba, pekara Šarlo je mesto koje morate posetiti što pre. Ova jednostavna ali sa puno stila uređena pekara nalazi se na Dorćolu, u Dobračinoj 59. Pekara Šarlo je karakteristična po tradicionalnoj izradi hleba, bez kvasca, aditiva i drugih dodataka. U izradi svog proizvoda koriste nekoliko jednostavnih sastojaka, brašno, vodu, kiselo testo i morsku so.
Svakodnevno u ponudi je veliki izbor, od onih klasičnih među kojima su francuski baget, italijanski hleb i frančeze, koji se prave od pšeničnog brašna, do onih malo drugačijih, domaćeg i  rustik hleba kao i pogače fortuna, koji sadrže mešavinu intergralno ražanog i integralnog pšeničnog brašna.

Svratite do Šarla četvrtkom i probajte voćni hleb sa orasima i brusnicama koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, možete ga pronaći čak i u mini verziji.  Dođite petkom i čeka vas integralni hleb sa medom, opisan kao nešto potpuno drugačije, nešto što morate obavezno da probate.

Mi nismo odoleli da ne probamo nekoliko vrsta hleba i oduševili smo se svakim. Čekamo vaše utiske i vidimo se u Šarlu za vikend.

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (2)

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (1)

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (3)

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (4)

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious-naslovna

Pekara-Sarlo-WUWU-Magazine-Delicious (5)

hleb-sa-brusnicom-delicious-wuwu-magazine