Hangri Kapkejk

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine

„Ne možete kupiti sreću ali možete kupiti kapkejk, a to vam je skoro isto.“

Kapkejk je poslastica koja simpatičnim dizajnom i magičnim ukusom mami osmeh na lice gotovo svima. Ovaj izuzetno popularan američki slatkiš, poznat i kao vilinski kolač u Velikoj Britaniji od nedavno se može kupiti i u Beogradu pod simpatičnim nazivom Hangri Kapkejk.

Nataša Milošević, diplomirani ekonomista i veliki sladokusac nakon pet meseci provedenih u Vašingtonu gde je imala priliku da proba najukusnije kapkejkse na svetu, započela je svoju samostalnu radionicu koja iz dana u dan postaje sve popularnija. Svi kolači prave se isključivo od najkvalitetnijih sastojaka bez ikakvih veštačkih aroma, a kako Gladni Kapkejk vredno radi, ne prestaje da nas iznenađuje novim ukusima, zanimljivim dizajnom i kreativnom ambalažom. Među velikim izborom aroma tu su kapkejksi sa plazmom i eurokremom, medom i jogurtom, kokosom, čokoladom sa višnjom i mnogim drugim, od specijalnih zimskih do posnih sa bundevom i cimetom…

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-2

Na fotografijama možete videti specijalno izdanje kapkejksa povodom dana zaljubljenih, novih ukusa, pakovanja i specijalnih dekoracija koje će vas iznenaditi čak i prilikom svakog zalogaja slatkim srcima u sredini. Obradujte goste kao i ukućane njihovim omiljenim ukusima.

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-4

Nataša je odlučila da podeli svoje specijalitete našim dragim čitaocima predivnim pakovanjem od 6 mini kapkejksa različitih ukusa. Sve što je potrebno jeste da lajkujete našu WUWU Magazine  i stranicu Gladnog Kapkejka na fejsbuku i da u komentaru ostavite svoju e-mail adresu. Nakon izvlačenja papirića paket kolačića će stići najsrećnijem dobitniku. Pošto nažalost trenutno nismo u mogućnosti da šaljemo kolače dalje, darivanje je dostupno samo u okviru Beograda. Srećno!

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-3

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-1

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-0

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-6

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-10

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-7

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-13

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-8

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-12

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-14

hangri-kapkejk-delicious-wuwu-magazine-5

Autor fotografija: Peđa Vučković