Bili smo: Tezga u Golsvordijevoj

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-11.jpg

Predivna voćna prolećna sezona koju smo dugo iščekivali konačno je počela. Šetajući gradom u želji za maksimalnim dnevnim užitkom, svratili smo do „Tezge” koja svakodnevno mami preko 200 prolaznika neodoljivom svežinom, mirisima i zdravljem.

Ono što ovu prodavnicu voća i povrća čini posebno interesantnom jeste sokovnik i ljubazni prodavac koji je tu da pripremi sveže ceđeni sok po vašem izboru. Sjajna ideja poput ove pojavila se sasvim slučajno jednog sunčanog dana, kada su prodavci doneli sokovnik kako bi tog dana napravili sebi ukusno osveženje. Nakon što se u roku od nekoliko minuta formirao red od 20 ljudi koji čekaju na svoj napitak, bilo je jasno da će se ova genijalna ideja realizovati bez problema.

Ova neobična prodavnica osim u Golsvordijevoj 34 i na uglu Njegoševe i Kneginje Zorke, od 20. marta počela je sa radom i na poznatom beogradskom kupalištu i šetalištu Adi Ciganliji. Iskoristite sunčan dan, prošetajte do „Tezge” i počastite se nekim od osvežavajućih sokova, čija cena se kreće od 70 do 150 dinara. Za sreću je potrebno malo – pa neka to malo bude zdravo i ukusno! Uživajte!

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-2d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-8d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-6d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-01-.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-3d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-5d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-4d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-9d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-10d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-13d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-15d.jpg

tezga-cedjeni-sokovi-wuwu-magazine-14d.jpg