Kafe restoran PaRCo

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-12

Nedavno smo prisustvovali otvaranju novog kafe restorana “PaRCo” u predivnom ambijentu Neimarskog parka, na Vračaru u Beogradu. Koncept koji su vlasnici imali na umu je mešavina kafeterije, pekare i restorana. Prostor u koji se ulazi iz samog parka, uređen je sa ukusom, jednostavno ali sa dosta interesantnih detalja koji upotpunjuju prostor na pravi način. Nekoliko dugačkih stolova sa klupama doprinose opuštenoj atmosferi, dok je osoblje neposredno i izuzetno prijatno, što sve zajedno čini jedan opušten i nenametljiv format.

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-011

Dočekali su nas samo neki od specijaliteta koje tokom letnje sezone možete probati u ovom divnom ambijentu. U ponudi je nekoliko vrsta hleba, od francuskih bageta, raženog hleba, do integralnog sa kimom, zatim slatka i slana peciva, čokoladni i voćni mafini, keksi sa čokoladom i slatke kiflice. Izbor kafe i kroasana predstavlja nešto po čemu PaRCo želi da bude poznat, ali to ne znači da drugi proizvodi padaju u drugi plan. Na jelovniku postoji izbor više vrsta supa, sendviča, salata, kao i nekoliko glavnih jela i poslastica.

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-3

Ono što nam se posebno svidelo jeste mogućnost finalizovanja samih jela po izboru konzumenta. Uz svaku salatu sa menija, kuvar će vam preporučiti dresing koji bi se najbolje uklopio uz ono što ste izabrali, ali je na vama da odlučite da li želite možda neki drugi koji je više po vašem ukusu. Jedan od naših favorita jeste i salata sa hrskavom i sočnom piletinom koja uz dodatke nekoliko vrsta zelenih salata, krastavca, rotkvice, čeri paradajza i limete čini idealan obrok. Na predlog kuvara degustirali smo dresing – jogurt sa mirođijom koji dolazi u maloj staklenoj flašici što vam daje slobodu da salatu začinite po vašem ukusu.

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-10

PaRCo je sjajno mesto na kome možete uživati u jutarnjoj kafi i hlebu, uz nekoliko vrsta domaćih džemova i kremova koji vas čekaju na stolu u slatkim teglicama. Idealno mesto za brz, lagan i zdrav ručak, piće posle posla ili večeru sa partnerom. Mi ćemo se sigurno vratiti uskoro jer, ostalo je još mnogo stvari na meniju koje su nam privukle pažnju i koje želimo da probamo. Možda se vidimo tamo već ovog vikenda. Čekamo vaše utiske.

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-1

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-8

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-9

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-4

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-7

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-15

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-16

KAFE-RESTORAN-PARCO-DELICIOUS-WUWU-MAGAZINE-12

kafe-restoran-parco-beograd-redakcija-wuwu-magazine-1

kafe-restoran-parco-beograd-wuwu-magazine-18